Kőáruház
6728 Szeged, Fonógyári út 11. Tel: +36 20 912 5972 Fax: +36 62 641 873 Nyitva: H-P 9:00-16:30 Sz: 9:00-12:00
Weboldalunk jelenleg adatfeltöltés alatt áll, pontos információkért kérjük érdeklődjön telefonon!

Üdvözöljük a Kőáruház honlapján!

Cégünk –a Buy bt -1993-ban alakult. A térkövek, és a természetes kövek forgalmazását 2002-ben kezdtük , azzal a céllal ,hogy elérhetővé tegyük mindenki számára a legkülönbözőbb, bel- és kültérben használatos természetes és gyártott kőburkolatokat . Kitűzött célunk ,hogy vállalatunk elért eredményeit megőrizzük ,piaci részesedésünket növeljük ,és továbbra is a régió meghatározó kis-és nagykereskedelmi egysége legyünk .

Forgalmazott termékeinket két fő irányvonal alapján csoportosíthatjuk : természetes ,- és gyártott termékek. A gyártott termékeknél is elsősorban a természetes alapanyagúakat helyezzük előtérbe .

Tevékenységünk , mely részben a természetes kőanyagokra alapozódik és igen kiterjedt, a teljesség igénye nélkül felöleli :

  1. kültéri burkolatok (szabálytalan lapok, kockakövek, falazókövek, vágott- és roppantott lapok)
  2. díszítő kavicsok, zúzalékok, sziklák, görgetegek
  3. beltéri burkolatok
  4. exkluzív burkolatok (onixok, különleges márványok és gárnitok)
  5. ásványok, fosszíliák, féldrágakövek
  6. kerti kiegészítők (paliszádok, tömblépcsők, csobogók stb...) termékköreit.

Célunk a megrendelők legmagasabb szakmai és minőségi kiszolgálása elsősorban térségünkben ,de az ország teljes területén és a környező országok piacain is eredményeket értünk el .

Nagy figyelmet fektetünk a megszerzett piaci pozíció megtartására, annak folyamatos növelésére, megrendelőink még szélesebb körű kiszolgálására és a minőség még magasabb szintre történő emelésére. Feladatunknak tartjuk továbbá a megszerzett speciális szakmai tapasztalatok, ismeretek átadását, szaktudásunk folyamatos növelését.

A 2008 ,2009-es év kiemelkedően fontos volt számunkra ,mert kitartó munkánk eredményeként ebben az évben elnyertük több beszállítónktól (Semmelrock kft , Kavics-Beton kft…)is a „Kiemelt szakkereskedő „ címet .Ezeken kívül beszállítóink között tudhatunk egész Európában elismert több nagy gyártót is : Frühwald , ABeton , Leier , Weissenböck , Friedl , Scherf , Ardex , Feldhaus , Nelissen , Vandersanden

Kőáruház